Thor 3 možná nabere oscarovou Cate Blanchett

Vydáno: 12.12.2015 19:36 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Držitelka dvou Oscarů Cate Blanchett se letos pravděpodobně dočká další nominace za drama Carol. Nyní by ji v Marvelu chtěli obsadit do plánovaného třetího dílu superhrdinské ságy o severském bohu Thorovi.
Cate Blanchett ve filmu  / CarolÚčast oscarové hvězdy by udělala snímku Thor: Ragnarok značnou reklamu, podobně jako tomu bylo při obsazení Roberta Redforda do Captain America: Návrat prvního Avengera, a podobný ohlas se očekává i od Tildy Swinton a Chiwetela Ejiofora v rolích dalších filmů, které Marvel teprve připravuje. Cate Blanchett by z nich byla každopádně nejambicióznější volbou. O tom, jaká role by jí připadla, se zatím neví, leč její jméno již padlo i v souvislosti s uvedením nové postavy, superhrdinky Valykrie.

Vše je ovšem prozatím ve stádiu plánů, takže se ještě může ledacos změnit. Jisté je to, že snímek bude režírovat Taika Waititi, autor nesmírně zábavného novozélandského upírského mockumentu Co děláme v temnotách. Záměrem studia je udržet relativně temný příběh v zábavném a nadhledovém standardu marvelovských filmů, údajně navíc plánují přijít v závěru trilogie s něčím mimořádným. Premiéra třetího Thora je každopádně předběžně stanovena na listopad 2017, scénář se dodnes přepisuje a točit by se mělo začít v průběhu léta 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY