Koho obsadil Kenneth Branagh do role Hercula Poirota?

Vydáno: 23.11.2015 18:01 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

V souvislosti s režírováním nové adaptace Vraždy v Orient expresu byl zmiňován herec a režisér Kenneth Branagh, a to je nyní potvrzené. A pokud jste si říkali, koho obsadí do hlavní role, tak vás čeká malé překvapení.
Ingrid Bergman, Albert Finney ve filmu Vražda v Orient-Expressu / Murder on the Orient ExpressKenneth Branagh totiž obsadil do role slavného belgického detektiva Hercula Poirota sám sebe. Film tak nejenže bude produkovat a režírovat, ale navíc si v něm zahraje hlavního hrdinu, který bude trápit své šedé buňky mozkové na cestě vlakem z Istanbulu (tehdejší Konstantinopole) do Paříže.

Na filmu prozatím pracuje hlavně Michael Green, scenárista seriálu Kings a autor scénáře k připravovanému pokračování Blade Runnera. S natáčením detektivky se nicméně bude muset počkat, až Kenneth dokončí svou zatím poslední divadelní práci, adaptaci Shakespearovy Zimní pohádky, v níž bude hrát a bude ji spolurežírovat. Je ale nepravděpodobné, že by se Vražda v Orient-Expresu dostala do stádia produkce později než v průběhu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY