Matthew McConaughey v Kingově Temné věži?

Vydáno: 17.11.2015 11:26 - | foto: facebook tvůrce

Temná věž Stephena Kinga měla být v kinech už v roce 2010, to se ale nepovedlo, a tak je tady druhý pokus, který by měl zajistit premiéru se sedmiletým zpožděním. Vše ale vypadá mnohem nadějněji s nabídkou první role.
Obrázek komiksu Temná věžNedávno oscarový Matthew McConaughey odmítl nabídku od Marvelu na ztvárnění ústředního zloducha ve Strážcích galaxie 2. Hned poté se k němu tedy dostala nabídka nová. Tahle je od Sony, které už opravdu hodně dlouhou dobu pracuje na adaptaci knihy Stephena Kinga nazvané Temná věž. Tentokrát byla McConaugheymu nabídnuta hlavní role hrdiny, avšak zatím není jasné, která z nich.

Knižní série se skládá z celkem osmi dílů a tento film by měl zřejmě být adaptací pouze té první části, která byla nazvána v češtině Pistolník. Objevily se informace, že Matthew má na výběr mezi dvěma rolemi - ústředním hrdinou Rolandem Deschainem a záporákem známým jako Muž v černém. O celém projektu se toho ví jen pomálu, takže uvidíme, jak se vše zatím vyvine. Do kin však již s jistotou dorazí v lednu 2017 pod režisérskou taktovkou Nikolaje Arcela (Královská aféra), premiéra tak bude s menším zpožděním. Původně jsme se totiž Temné věže měli dočkat již v roce 2010, kdy ji měl režírovat Ron Howard, z toho ovšem sešlo...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY