Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Top 10: Nejočekávanější filmy roku 2011 (1/4)

Top 10: Nejočekávanější filmy roku 2011 (1/4)

Vydáno: 06.02.2011 17:00 v sekci Články | Žebříčky - Martin Bubrín | foto: 2011 Warner Bros. Pictures

Jaké megalomanské velkofilmy nás čekají v roce 2011 a jaké projekty se objeví v rekapitulačních anketách? Které snímky nadchnou diváckou smetánku na festivalech a filmových klubech a které skalní béčkaře? Dozvíte se v našem čtyřdílném výhledu. Začínáme u blockbusterů.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Minulý rok byl z hlediska velkofilmů jeden z těch chudších. Všehovšudy jsme dostali jen jeden biják o snech a pak tucet nevydařených slátanin, které chtěly rozjet velké trilogie. Absenci blockbusterů se snažili vynahradit neoblomní hoši v upnutých zpocených tílkách, kteří kolem sebe nechávali hromadu mrtvol jak na zavolanou, jenže diváci dali jasně najevo, že jim ani tyhle časy nechybí. K výborné oddechové zábavě nyní potřebují hodně efektů, výbuchů, robotů, emzáků, superhrdinů a jednoho opilého piráta. Ostatně vše, co jim nabídne rok 2011.
Captain America: The First Avenger (Joe Johnston)
První Avenger vůbec a zároveň poslední Avenger v kinech se nám představí na začátku srpna. Obyčejný voják Steve Rogers vstoupí za druhé světové války do supertajného vojenského programu, který dělá z obyčejných smrtelníků nadlidi. Sérum, které mu bylo vstříknuto do žil, z něj stvoří nadlidsky silného národního hrdinu - Kapitána Ameriku, jenž bude zastávat a chránit americké ideály. Patriota oděného výhradně v červenomodré uniformě však záhy začne ohrožovat nacistický génius s označením Rudá lebka (Hugo Weaving), který má s americkým národem a vůbec s celou Zemí nekalé plány. Odvážný komiks, jenž zaručeně v mnohých vyvolá posměch, se jistě stane terčem kritiky zarytých odpůrců amerikanismu a kýčovitého vlasteneckého patosu. Režíruje Joe Johnston, který má za sebou například Jurský park 3 nebo loňského Vlkodlaka, takže i přes kvality snímků můžeme říci, že s velkými rozpočty zacházet umí. Z prvních fotek to zatím vypadá na takové "futuretro", kde se v dobových reáliích druhé světové války prohánějí futuristické motorky a prototypy šílených vědců na svých bizarních přístrojích zosnují zkázu lidstva. V hlavní roli se představí mladý sympaťák Chris Evans, kterého nejpravděpodobněji znáte z filmů Fantastická čtyřka nebo Sunshine. Jeho vzhled vypadá tak, že strávil půlku svého života v posilovně a tu druhou pil syrová vejce, čili do role pasuje naprosto přesně (je to vlastně takový Superman bez pláště, který neumí lítat) a při úspěchu filmu se mu jistě otevřou dveře do nejvyšší hollywoodské ligy, hned vedle Roberta Downeyho Jr.
Premiéra: 4. srpna (ČR) / 22. července (USA)

Green Lantern (Martin Campbell)
Green Lantern je člen intergalaktické policie, která chrání galaxii před jejím zničením. Používá kouzelnou lucernu a prsten, který uživateli zajišťuje kontrolu nad fyzickým světem tak dlouho, dokud má dostatečnou vůli a sílu jej ovládat. Zjednodušeně: pokud ho naštvete, zhmotní obří zelenou pěst a udělá z vás červený flek na zdi. O nic menšího než o záchranu světa se postará pozemšťan Kyle Rayner, jehož umírající Lantern označí za svého nástupce a dá mu veškerou svou sílu. Odvážná adaptace, ze které se buď může stát bizarní podívaná, nebo natřískaný osudový velkofilm, padla do rukou režijnímu všeumělovi Martinu Campbellovi, tvůrci jedné z nejlepších bondovek Casino Royale nebo také průšvihu v podobě Na hraně temnoty. Trailer zatím sází na neokoukaného hrdinu a vymazlené prostředí různých galaxií v pozadí epických chorálů, což je rozhodně dobře. Do hlavní role obsadil sympaťáka Ryana Reynoldse, který se loni objevil pohřbený v rakvi (Buried), jinak však známého především z romantických komedií na sto způsobů. Úspěch filmu a následný raketový vzestup do áčkové ligy mu rozhodně přejeme, jelikož je přesně tím prototypem drsňáka, ze kterého je po nocích temný strážce zákona, ale přes den byste s ním klidně skočili pokecat na kafe. Ve vedlejších rolích se objeví také vycházející seriálová hvězda z Gossip Girl Blake Lively nebo Peter Sarsgaard a Mark Strong v roli záporáků. Trikový velkofilm má dorazit do kin v půli června a my jen budeme doufat, že Campbell přenese estetiku Casina Royale do komiksové podoby a bude to stejný nářez jako předminule.
Premiéra: 16. června (ČR) / 17. června (USA)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (David Yates)
První část velkého finále kdekoho zklamala na plné čáře. Velkolepou podívanou nahradilo téměř komorní putování tří teenagerů zpustlou přírodou za viteály, kde se více stanovalo, než řešilo adekvátní problémy. Jenže stejným způsobem to podává i Rowling v knize, takže i přes jistou nevýraznost nemůžeme tvůrcům moc co vyčítat. Kdo ale četl předlohu, tak ví, že pravá podívaná hodná epických parametrů nás čeká až v druhé části. Zde se trio konečně dostane i do Bradavic, kde se zúčastní rozhodující bitvy o osud kouzelnického světa. A jelikož se proslýchá, že má finále mít skoro až tři hodiny a kromě bitvy se v druhé části stane jen jedna větší událost, můžeme doufat, že si na nás Yates připravil něco jedinečného. Akce je zatím v jeho filmech poskrovnu, ale pokud na ni dojde, je vždy prvotřídní. Vzpomeňte si na grandiózní švihání hůlek v závěru Fénixova řádu, popřípadě na závěrečný střet Voldemorta a Brumbála, kteří po sobě nechali rozmlácenou halu ministerstva. A teď si představte podobnou bitvu nataženou do několika desítek minut, kde nebude o osudové střety mezi arciprotivníky nouze. Pokud se to Yatesovi povede, tak pravděpodobně umřeme v kině blahem a ještě stačíme uronit slzu. Po deseti letech se s námi rozloučí nejúspěšnější série všech dob a její náhradníky budeme hledat jen těžko. Byla by škoda si potterovské finále, ať vůči sérii máte jakékoliv předsudky, nechat ujít.
Premiéra: 14. července (ČR) / 15. července (USA)

Mission: Impossible IV (Brad Bird)
O příběhu čtvrtého dílu špionážní ságy se zatím neví vůbec nic, ale jen strohá fakta a výčet lidí stojících za kamerou i před ní dělají ze snímku zatím nejočekávanější událost letošní zimy. Film, který se natáčí v Dubaji, Vancouveru či Praze, je prvním neanimovaným režijním počinem Brada Birda ze studia Pixar. Jeho kultovní Železný obr, Ratatouille nebo akční Úžasňákovi bezpochyby patří k tomu nejlepšímu, co toto nejjistější filmové studio za svou krátkou existenci stvořilo. Pokud se mu podaří udělat z M:I:IV hranou verzi svých animáků, máme jistě zaděláno na jeden z nejlepších filmů roku. Kdo by nechtěl vidět úžasňáckou akci přenesenou do reality? Režisér předchozího dílu J. J. Abrams tentokrát dodá scénář, do kterého je však mimo ústřední postavu Ethana Hunta vpasován také mladý nováček, který má podle všech předpokladů přejmout žezlo série. Tím vyvoleným by měl být Jeremy Renner, již dvakrát nominovaný na Oscara, letos za snímek The Town. Cruisovi totiž už táhne na padesát a jeho komerční potenciál také není takový, co býval (vzpomeňme si na Zatím spolu, zatím živi), tak bychom se s ním měli v tomto díle rozloučit. Ale rozhodně ve velkém stylu. K starým známým jako Ving Rhames nebo Simon Pegg se však připojují i nové tváře. Obsazení tedy doplní i Jonathan Rhys-Meyers, Josh Holloway, kterého znáte jako Sawyera ze Ztracených (konečně na velkém plátně!), nebo Michael Nyqvist z trilogie Millenium. I když se tedy o filmu ještě nic neví a na zveřejnění prvního teaseru si ještě nějaký ten měsíc počkáme, výčet spolupodílejících se lidí jednoduše vyvolává neskrývaný optimismus.
Premiéra: 15. prosince (ČR) / 16. prosince (USA)

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (Rob Marshall)
Po neúspěšných pokusech nastartovat nové filmové frančízy (Princ z Persie, Čarodějův učeň) se producentský polobůh Jerry Bruckheimer uchýlil k činu nejzoufalejšímu - přivést do kin zpět Jacka Sparrowa a milé rodinky s dětmi obrat o každičký cent v kapse. Čtvrtý díl má takové ambice, že se rovnou jedná o nové trilogii, která by klidně mohla vyústit v další trilogii. Však to znáte, producentské vlhké sny jsou nevyzpytatelné a vždy chtějí víc. Ale zpět na palubu korábu. Násoska Jack se s pomocí starých přátel (Orlanda a Keiru již nepočítejte) pokusí najít Fontánu mládí. Nápomocna mu bude také horkokrevná pirátka Angelica v podání Penélope Cruz, jejíž otec, nejobávanější pirát Černovous (Ian McShane), se mu zároveň snaží zavařit. Snímek má dle slov Johnnyho Deppa být spíše uzavřenou podívanou bez mytologie, kde bude kladen více důraz na dobrodružství než na nějaké zbytečné postranní linky. Trošku straší jen jméno "muzikálového" režiséra Roba Marshalla, jehož Nine či Chicago rozhodně nepatří do zábavy, která osloví celou rodinu. Z traileru to zatím vypadá, že na to jde postaru a nechává se ušetřit od mohutných vizuálních triků v prospěch akce a dobrodružství. Jestli to je dobře, nebo ne, zatím nelze posoudit (viděli jsme pouze první trailer a navíc film ještě nemusí mít dodělané triky), ale i tak můžeme čtvrté pirátské dobrodružství vyhlížet rozpačitě. Opravdu máme zapotřebí vidět znovu potácejícího a přehrávajícího Johnnyho Deppa? Ve 3D?
Premiéra: 19. května (ČR) / 20. května (USA)

Super 8 (J. J. Abrams)
Největší tajnůstkář Hollywoodu se nám opět ukazuje v plné polní. A zase nás vodí za nos. Jen si vzpomeňte, když produkoval Reevesovo Monstrum, jaký z toho byl tajuplný projekt bez názvu, který nás lákal vlastně na to, že o filmu nic nevíme. Podobnému virálnímu marketingu je dopřáváno i jeho nejnovější novince Super 8, která je bezesporu jedním z nejočekávanějších filmů tohoto roku. Režisér dynamického Mission: Impossible III a bezesporu dokonalé resuscitace žánru jménem Star Trek spojil síly s producentským "tyranosaurem" Stevenem Spielbergem, který na co sáhne, to se promění ve zlato (vzpomeňme na Transformers). Společně nás zavedou do osmdesátých let minulého století mezi bandu mladých nadšených filmařů, kteří se rozhodnou v místních lesích natočit na kameru Super 8 svůj první biják. Jenže při natáčení narazí na něco, co rozhodně nepochází z povrchu zemského (než se zjistilo, že jde o viral k Super 8, brala se fotografie jako reálná, brr). I když však nejde o stoprocentně potvrzenou zápletku, je jasné, jakých kolejí se bude tvůrčí duo držet. Skloubení abramsovské dynamiky a kinetiky a spielbergovského tajemna ve stylu Blízká setkání třetího druhu nám už předem může zaručit něco, co v kinech jen tak nevidíme. Potvrzené také je, že snímek bude natočený normálním způsobem, takže žádnou roztřepanou kameru jak z Monstra čekat nemáme. Dle prvního teaseru (který byl navíc natočen odděleně od filmu) to však opravdu vypadá jako předzvěst něčeho velkého, i když vlastně skoro nic nevidíme.
Premiéra: 16. června (ČR) / 10. června (USA)

Světová invaze (Jonathan Liebesman)
První velkofilm na nás zaútočí hned z kraje jara a rozhodně se bude na co dívat. Pokud totiž dosud neznámý režisér potvrdí své kvality a naservíruje nám atmosferickou řežbu podobnou říznému traileru, může se stát, že si hned jeho nadcházející pokračování Souboje Titánů zakroužkujeme tučným fixem v kalendáři. Zde ale nepřiletí hodní spielbergovští mimozemšťani se svítícím prstem jako E.T., ale zato vyspělá (nejspíše robotická) civilizace, která začne kolonizovat Zemi. Samoúčelné vysavače a modrá světýlka jako v nepodařeném Skyline však nečekejte. Tahle rasa by měla mít k dispozici tu nejvyspělejší bojovou techniku, od obřích bojových robotů až po pozemní likvidační jednotky. Ve filmu se podíváme přímo doprostřed válečné vřavy v Los Angeles, posledního lidského útočiště na Zemi, kde se seržant Aaron Eckhart se svou četou (v ní se nachází například Michelle Rodriguez) snaží přijít na poslední plán, jak spasit lidstvo před jeho jasným koncem. Podle obrázků a trailerů je jasné, že můžeme očekávat hodně rozmáchlou podívanou plnou vojenských technologií, zbraní a výborné práce trikařů. Zatím Světová invaze vypadá jako mix District 9, Války světů a Dne nezávislosti, ve výsledku však uvidíme, k jaké poloze se bude celkově přiklánět. Tipujete realistický válečný thriller, nebo zábavnou jízdu s hláškujícími vojáky?
Premiéra: 10. března (ČR) / 11. března (USA)

Thor (Kenneth Branagh)
Konečně je tady. Třetí základní kámen superhrdinského týmu Avengers se svým hromovým kladivem Mjolnirem poprvé rozmáchne na konci dubna, až budou lítat třísky. Samozřejmě ve 3D, abychom se jim mohli vyhýbat. Thor, bůh hromu, je díky rozepřím se zrádným bratrem Lokim za trest vyhoštěn svým otcem Odinem z Asgardského království na malou modrou planetu známou jako Země. Zbaven všech nadpřirozených schopností sám zapomene, kým je. Jenže božská síla nemůže být navěky ukryta. Poté, co nalezne své ikonické kladivo, chopí se opět úlohy boha a... nejspíše bude zachraňovat svět. Ale to už je jedno. Klasická komiksová adaptace, která nám v postupným krůčcích představí neznámého hrdinu, se nejspíše bude držet všech superhrdinských klišé. Jenže to bychom nemohli za kamerou mít shakespearovského režiséra Kennetha Branagha, který svět sice uchvátil dokonalou adaptací Hamleta, ale blockbuster za desítky miliónů dolarů dělá poprvé. Marvel musel nejspíš mít pro tuto volbu zvláštní opodstatnění - inu nechme se překvapit. Titulního hrdinu si zahraje nováček Chris Hemsworth, kterého jste mohli například vidět v úvodu Star Treku nebo ve filmu Nebezpečný únik. Svou roli zde vzal s nejvyšší zodpovědností, která je úměrná jeho hodinám v posilovně. Hromotluka s vraždícími nástroji místo rukou doplní také "černá labuť" Natalie Portman nebo Anthony Hopkins jako král. Film bude pro Marvel vůbec prvním propojením mystického a reálného světa, tak doufejme, že Thor do světa robotickým obleků Tonyho Starka padne stejně dobře, jako mu padne kladivo do ruky. Pořád z toho sice může vzejít nevýraznost typu Neuvěřitelný Hulk, ale snad Branagh ví, co dělá.
Premiéra: 28. dubna (ČR) / 6. května (USA)

Transformers: The Dark Of The Moon (Michael Bay)
Vzpomínáte na doby, kdy Michael Bay říkal, že natočí jeden díl robotí ságy a pak se bude věnovat menším projektům? A vzpomínáte, když Michael Bay říkal, že nemá rád 3D a nikdy v něm nechce natáčet? Inu, letos obě věci poruší. Díky bohu! Již třetí díl populární série Transformers nám letos zahájí letní prázdniny a jak jinak než v tom největším stylu. Podtitul snímku naznačuje nevídaný rozmach, který nás zanese i na místa, kam lidská noha dosud nevkročila. Nebo vkročila? Podle lákavého teaseru bylo přistání na Měsící vlastně celé trochu jinak, Neil by mohl vyprávět. Ještě před člověkem tam nejspíš havarovali velcí roboti, kteří po probuzení ze "spánku" rozhodně nebudou chtít nic menšího, než zničit svět. Jestli to byli Autoboti nebo Decepticoni, to nám může být vcelku ukradené, jelikož je jisté, že se v třetím dílu svede dosud největší bitva, ve které se zase všichni plecháči budou ve slow-mo řezat až budou lítat 3D šroubky. Bitvy by se měly tentokrát přesunout z pouště a lesů do ulic velkoměst a dle různých featurettů na internetu to Bay opravdu myslí víc velkolepě, než je zdravé, což mu ale rozhodně nebudeme zazlívat. Taky si pochvaluje práci s 3D technikou a slibuje, že předvede jednoduchou dobrodružnou podívanou ve stylu jedničky, dá větší prostor samotným robotům, kteří byli v druhém dílu trestuhodně opovrhováni, a ubude dementního, infantilního humoru a hlavně otravných Dvojčat. Pro fanoušky je však rána, že se ve filmu neobjeví sexsymbol Megan Fox, která po rozepřích s režisérem jednoduše dostala padáka. Nahradí ji modelka Victoria's Secret Rosie Huntington-Whiteley, která jistě splní funkci stejně dobře jako její předchůdkyně. Zbytek starého obsazení doplní také John Malkovich, Frances MacDormand nebo i Ken Jeong. Nevím, jak vy, ale ať mi 3D brýle vadí sebevíc, na konci června si je nasadím s chutí.
Premiéra: 30. června (ČR) / 1. července (USA)

X-Men: První třída (Matthew Vaughn)
Loňský nářez Kick-Ass byl mnohokrát po právu vynášen na post toho nejlepšího, co bylo minulý rok natočeno. Neodolatelný mix humoru, akce, napětí, dojetí a pop-kultury nechal ukápnout slzu nejednomu filmovému nebo komiksovému fanouškovi. Matthewa Vaughna tak nyní provází obrovská očekávání, co se týče jeho dalšího filmu. Již v pořadí pátý film o X-Menech by měl být prequelem, nebo lépe absolutním počátkem. First Class nám představí vůbec první generaci těchto mutantů. V té době ještě uvidíme mladé předobrazy Profesora X a Magneta jako dobré přátele, kteří bok po boku s dalšími známými či méně známými mutanty objevují své nové schopnosti. Než se však stanou nepřáteli na život a na smrt, pokusí se ještě zabránit hrozbě, která může zničit celý svět. Režisér sehnal do rolí výborné mladé herce, tak doufejme, že se mu povede podobný krkolomný kousek jako s Kick-Ass. James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Rose Byrne nebo Nicholas Hoult jsou výborní herci, kteří určitě nebudou dělat X-Menovskému týmu ostudu. Dle prvních fotek to zatím vypadá na příjemné retro, ale jak známe Vaughna, nic jistě nezůstane tak konzervativní, jak by se na první pohled mohlo zdát. Trailer nejspíše každou chvíli zaklepe na dveře, tak budeme moci říci, kterou cestou se Vaughn vydal. Má vůbec cenu se výsledku obávat?
Premiéra: 2. června (ČR) / 3. června (USA)

ANKETA

Na který blockbuster se v roce 2011 těšíte nejvíce?













Podívat se na výsledky



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • Super 8 (P1tr, 06.02.2011 22:05) Reagovat

    Měl bych dotaz k odstavci o Super 8. Fotka jakéhosi stvoření je součástí virálu k filmu? O tom jsem nikde jinde nečetl, víte to jistě? Přecijen pochybuji, že při takových tajnostech okolo filmu by takto brzy odhalili tvůrci potvory filmu. Navíc je na obrázku datum 2010 a film se odehrává v 80. letech...jen takový postřeh...:)

    • Re: Super 8 (Miroslav Böhm, 06.02.2011 22:21) Reagovat

      Napr.: http://www.movieweb.com/news/s... Jinak nemá jít o foto z filmu, ale o foto určené k propagaci filmu. Čili když někdo bude pouštět do kin film o tom, jak potkal v sedmdesátých letech Yettiho, tak může výrazně zvednout zájem tím, že zveřejní měsíc před premiérou fotku zcela čerstvé stopy sněžného muže. Na aktuální věci koukáme rádi o))

  • thor (Fimi, 05.06.2011 23:17) Reagovat

    Thora daboval 10 letej kluk nebo co? má hlas jak Justin Bieber....Dabing Thora je teda pěknej podpapírák

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 12. týden
Kinopremiéry: Neposkvrněné panenky na útěku z Utopie I v tomto týdnu je v kinech čas na dohánění restů, protože žádná z premiér nemá velký divácky potenciál a je spíše pro hrstku fanoušků. To platí jak pro novinku Ethana Coena, tak pro horor Neposkvrněná se Sydney Sweeney. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Téma: Rok 2023 ve znamení neúspěšných komiksových filmů. Je jejich pád nevyhnutelný? (20.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- Zemřel Tom Wilkinson (30.12.2023 22:21 v Novinky | Zprávy)
- R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2023 opustily (23.12.2023 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Zemřel Michael Gambon (28.09.2023 15:06 v Novinky | Zprávy)
- Zemřel Ray Stevenson (22.05.2023 19:36 v Novinky | Zprávy)
- Zemřel Robbie Coltrane (14.10.2022 19:45 v Novinky | Zprávy)
- Box Office: Mimoni slavili rekordní tržby (04.07.2022 07:30 v Komentáře | Box office)
- Zemřel herec Ravil Isyanov (01.10.2021 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Zemřela herečka Helen McCrory (17.04.2021 08:20 v Novinky | Zprávy)
- Top 10: komerčně nejúspěšnější filmy 2010-2019 (15.02.2020 11:30 v Články | Publicistika)
- Box Office: Lví král trhal rekordy (22.07.2019 07:30 v Komentáře | Box office)
- Recenze: X-Men: Dark Phoenix – druhý pokus, stejný výsledek (07.06.2019 15:58 v Recenze | Premiéry)
- Zemřel herec Isaac Kappy (16.05.2019 11:50 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Captain Marvel – první a nejmocnější ústřední hrdinka MCU? (06.03.2019 10:30 v Recenze | Premiéry)
- R.I.P.: Hvězdy, které nás v roce 2018 opustily (26.12.2018 13:23 v Novinky | Zprávy)
- Téma: top 40: hrdinové akčních filmů část 1. (01.12.2018 12:00 v Články | Publicistika)
- Zemřela komiksová legenda Stan Lee (12.11.2018 20:53 v Novinky | Zprávy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu