Hulk se vydá znovu do boje v Thor: Ragnarok

Vydáno: 16.10.2015 14:38 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Třetí Thor nedávno dostal režiséra, nyní přichází potvrzení, že se v něm potkáme s jedním z nejoblíbenějších Avengerů, zeleným hromotlukem Hulkem alias Brucem Bannerem.
Mark Ruffalo ve filmu Avengers / The AvengersNejasný Hulkův osud se zdá konečně býti zodpovězen. Poté, co po bitvě v Sokovii z Avengers: Age of Ultron odletěl transformovaný Bruce Banner Quinjetem směrem k obzoru, to vypadalo s jeho dalším výskytem v marvelovském filmovém univerzu poněkud nahnutě. Další sólovka v plánu totiž není a tak se pro Hulka jevila jediná možná role až v závěrečné týmovce Avengers: Infinity War. Nakonec jej ale uvidíme o něco dříve - dle informačně věrohodného filmového webu Deadline už v roce 2017, a to poněkud překvapivě v třetím dílu Thora s podtitulem Ragnarok.

Ten nedávno dostal zajímavého režiséra, tato nová informace však dělá nadcházející marvelovku o zániku Asgardu ještě zajímavější. Obě postavy, jak Thora, tak Hulka, neuvidíme v nadcházejím Captain America: Občanská válka, tudíž je jasné, že budou muset v jiné dimenzi vybojovat nějakou vlastní bitvu. Jakou? Tu, která by obecně mohla připravit půdu pro závěrečný dvojdíl Avengers a další směřování marvelovského univerza.

Hulkovo začlenění do filmu mezi fanoušky také vzbuzuje otázky ohledně toho, zda si Marvel tímto způsobem náhodou nepřipravuje půdu pro adaptaci nejoblíbenějšího komiksu se zeleným hromotlukem, Planeta Hulk.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY