Osmá epizoda Star Wars má ženskou posilu

Vydáno: 09.10.2015 11:08 - | foto: facebook tvůrce

Ještě jsme neměli ani možnost vidět Star Wars: Síla se probouzí a přípravy na následující film jsou v plném proudu. Kdo se přidal k obsazení vedle nového zloducha v podání Benicia del Tora?
Gugu Mbatha-Raw ve filmu Jupiter vychází / Již zanedlouho kina zaplaví Star Wars: Síla se probouzí a hned o dva roky později by podle všech plánů mělo následovat Star Wars: Episode VIII. Není zatím potvrzené, kdo všechno si svou roli ze "sedmičky" zopakuje, kromě Marka Hamilla (Luke Skywalker) a Oscara Isaaca (Poe Dameron). Nově se však v tomto díle představí v roli neznámého zloducha Benicio del Toro, jenž se oficiálně přidal k obsazení již v červenci tohoto roku. Do osmé epizody byla nedávno obsazena i britská rodačka s jihoafrickými kořeny Gugu Mbatha-Raw.

Gugu jste již mohli postřehnout například skrze kritiky přijatá dramata Beyond the Lights či Belle, nebo v letošním Jupiter vychází od sourozenců Wachowských. O její roli nevíme zhola nic, ani její jméno. Zatím se tedy nedá nic předpokládat. Před měsícem padly informace, že o roli ve Star Wars: Episode VIII se ucházely i Gina RodriguezTatiana Maslany a Olivia Cooke, není ale jisté, zda jim šlo právě o tuto roli a tak stále není vyloučeno, že uvidíme za dva roky i je.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY