Superrychlý Flash si doběhl pro svého režiséra

Vydáno: 06.10.2015 15:43 - Martin Bubrín | foto: DC Comics

Superhrdina Flash, který aktuálně úspěšně působí v televizi, se v roce 2018 podívá i na velké plátno. Komiksový velkofilm v hlavní roli s Ezrou Millerem nyní našel režiséra a scenáristu.
Benjamin Walker ve filmu Abraham Lincoln: Lovec upírů / Abraham Lincoln: Vampire HunterVe světle oznámení nového režiséra pro třetího Thora se spolu se svým nadcházejícím projektem hlásí také DC Comics. Superrychlého Flashe (Ezra Miller), který dorazí do kin až za tři roky, původně připravovalo duo Phil Lord a Chris Miller (LEGO příběh, 22 Jump Street), nyní však přichází zpráva, že díky pracovnímu vytížení od projektu odstupují - rozpracovaný snímek po nich nyní převezme Seth Grahame-Smith, tvůrce v Hollywoodu známý zejména kvůli scénářům.

Do filmu převedl například svou vlastní knihu Abraham Lincoln: Lovec upírů, napsal scénář pro Temné stíny Tima Burtona a v současné době pracuje na nových Gremlins, Beetlejuiceovi nebo píše LEGO film s Batmanem. Nyní si do svého portfolia přibírá zatím nejambicióznější projekt, který zaštítí jak scenáristicky i režijně - v tomto případě pro něj půjde vlastně o debut. Superhrdina Flash by se měl v malé cameo roli objevit už příští rok v Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti, poté v týmovce The Justice League Part One a až následně ve své sólovce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY