Thor: Ragnarok našel režiséra

Vydáno: 03.10.2015 15:21 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Zdá se, že třetí díl Thora s podtitulem Ragnarok našel svého režiséra. Marvelovka, která dorazí do kin za dva roky, má pojednávat o událostech, jež byly nastíněny už v Avengers: Age of Ultron.
Taika Waititi ve filmu  / What We Do in the ShadowsV severské mytologii totiž Ragnarok znamená "konec světa". Jeho předzvěst už Thor viděl, když se vykoupal v jezírku v Avengers: Age of Ultron, na jehož konci se vydal zpět do Asgardu řešit své záležitosti. Právě ty dojdou svého vyvrcholení v třetím dílu "thorovské" trilogie, který dorazí do kin 2. listopadu 2017. A protože už mají zatím všechny předcházející marvelovky svého režiséra - Captain America: Civil War a závěrečný dvojdíl Avengers natočí bratři Russoové, Doctora Strange Scott Derrickson, Spider-Mana Jon Watts a Strážce Galaxie 2 James Gunn - přišel na řadu i další snímek.

Studio Marvel našlo svého ideálního kandidáta v novozélandském režisérovi jménem Taika Waititi, tvůrci stojící za populárním hudebním seriálem HBO Flight of the Conchords a také za loňským upírským mockumentem Co děláme v temnotách. Podle informací, které poskytnul server The Hollywood Reporter, studio režiséra upřednostnilo například před Rubenem Fleischerem (Zombieland), Rawsonem Marshallem Turberem (Millerovi na tripu) nebo Robem Lettermanem (Husí kůže).

Kromě režie a občasného herectví se Waititi věnuje také psaní scénářů - kromě předlohy svých filmů napsal například scénář pro novou animovanou disneyovku Moana, která do kin dorazí příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY