Videohra Angry Birds ožívá v prvním traileru

Vydáno: 23.09.2015 22:58 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Zfilmovaným Pac-Manem adaptace počítačových her nekončí. Společnosti Rovio a Sony Pictures uvolnily první upoutávku na Angry Birds, kterou můžete zhlédnout v následujícím článku.
Letos jsme se v kinech dočkali Pixelů inspirovaných legendárními plošinovkami jako Pac-Man a fanoušci akčních adventur netrpělivě očekávají Assassin's Creed s Michaelem Fassbenderem. Na velké plátno se dokonce dostanou takzvaní „zuřiví ptáci“. Ve hře z roku 2009 musíte pomocí praku sestřelit zlá zelená prasata, která ptákům ukradla vajíčka. Ano, i takto jednoduchý příběh se může pochlubit více než stovkou milionů stažení, úspěšným prodejem plyšových hraček a nyní také celovečerním animovaným zpracováním.

Snímek režírují debutující Clay Kaytis a Fergal Reilly, scénář napsal Jon Vitti (seriál Simpsonovi). Hlavní postavu červeného ptáka Reda v originálním znění nadabuje Jason Sudeikis. Jeho další ptačí kolegové promluví hlasy Joshe Gada nebo Dannyho R. McBridea, v dalších rolích uslyšíme Billa Hadera i Petera DinklageAngry Birds přiletí do českých kin 12. května 2016. Podívejte se na první trailer.

Originální trailer filmu Angry Birds

Dabovaný trailer filmu Angry Birds


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ?? !! ?? !! (Rocasser, 24.09.2015 15:33) Reagovat

    Nechápu o čem to jako bude, zápletka není moc jasná..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY