Trailer: Chloë Moretz versus mimozemšťané v 5. vlně

Vydáno: 03.09.2015 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Chloë Grace Moretz uvidíme příští rok opět bojovat, tentokráte však ne proti lidem. Herečka si zahrála postavu Cassie v adaptaci sci-fi 5. vlna, kde je jedním z posledních příslušníků lidské rasy.
V knize 5. vlna od amerického spisovatele Ricka Yanceye jsou lidé zdecimováni pěti vlnami útoků ze strany mimozemšťanů, kteří chtěji naši planetu obsadit. Ti nejprve zbavili lidstvo elektřiny, poté zničili města, přinesli na Zem zhoubnou nákazu, vyvraždili zbytek přeživších a v páté vlně začali ovládat lidská stvoření zevnitř. Není tak poznat, kdo je ještě sám sebou a kdo pod jejich nadvládou.

Chloë Grace Moretz v 5. vlně hraje hlavní postavu jménem Cassie. Ta je před mimozemšťany na útěku, měla štěstí, přežila až do páté vlny, a snaží se zachránit svého mladšího bratra. Kromě velmi dobře známé Moretz (například z Kick-Ass) ve filmu uvidíme například i Lieva Schreibera (Salt), Maiku Monroe z Neutečeš nebo Nicka Robinsona (Jurský svět).

Přestože se film i kniha nápadně podobají Hostiteli od autorky Stmívání, vypadá trailer slibně. Vy si ho zatím můžete vychutnat níže a navnadit se tak na premiéru, která u nás proběhne 14. ledna příštího roku.

Oficiální trailer filmu 5. vlna/The 5th Wave


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY