M. Night Shyamalan plánuje další projekt s Joaquinem Phoenixem

Vydáno: 28.08.2015 19:44 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Indický scenárista a režisér se v posledních letech trápí. Jeho snímky už nejsou oslavovány kritiky a fanoušky, ale se železnou pravidelností se objevují v nominacích na Zlaté maliny. Pomůže mu k návratu na vrchol jeden z nejtalentovanějších herců ve své generaci?
M. Night ShyamalanOd poslední spolupráce Joaquina PhoenixeM. Night Shyamalana uběhlo více než deset let (natočili spolu mysteriózní filmy Znamení a Vesnice). Asi se mnou budete souhlasit v tom, že další Indovy režisérské počiny měly spíše sestupnou tendenci. Hercova hvězda naopak vystoupala až k nominacím na Zlaté glóby i Oscary. Shyamalan, v minulosti přezdívaný jako Mistr napětí, momentálně připravuje nový thriller a rád by v hlavní roli viděl právě Phoenixe.

Snímek, který zatím nemá název, by se měl začít natáčet ve Philadelphii už během listopadu. Jak je režisérovým zvykem, veškeré informace o příběhu se snaží udržet do poslední chvíle v naprosté tajnosti. Rozpočet se podle dosavadních zpráv pohybuje kolem pouhých 5 milionů dolarů. To může být velmi dobrá zpráva, když se ohlédneme za „úspěchy“ Shyamalanových vysokorozpočtových filmů Poslední vládce větru a Po zániku Země. Budeme tedy doufat, že Phoenix (nyní v kinech jako Iracionální muž Woodyho Allena) nabídku na roli přijme. Shyamalan zatím představí publiku komediální horor s názvem The Visit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY