Kdy se dočkáme pátého Vetřelce?

Vydáno: 26.08.2015 09:27 - Karolína Soukupová | foto: Twentieth Century Fox

Jak jsme vás informovali v únoru letošního roku, pátý díl kultovní sci-fi Vetřelec už našel svého režiséra. Z několikaměsíčního mlčení tvůrců i studia Fox někteří fanoušci usoudili, že projekt pomalu vyšuměl, opak je ale naštěstí pravdou.
Ridley Scott při natáčení filmu Prometheus / PrometheusOficiálně potvrzený režisér Vetřelce s pořadovým číslem pět, Neill Blomkamp (Elysium, Chappie), momentálně pilně pracuje na scénáři a zdokonaluje, co se dá. Hlavním producentem snímku není nikdo menší než Ridley Scott, režisér původního sci-fi hororu. Scott trvá na tom, aby natáčení začalo až po dokončení Promethea 2. Pokud se neobjeví nečekané komplikace, mohl by nový Prometheus pod Scottovou taktovkou vzniknout v příštím roce a uvedení do kin by se dočkal roku 2017. Noomi Rapace si zopakuje roli badatelky Elisabeth Shaw, ve filmu se také objeví Michael Fassbender jako android David.

Blomkamp by tedy Vetřelce 5 měl natočit během roku 2017, v takovém případě se kinopremiéry dočkáme přibližně o rok později. Režisér a scenárista v jedné osobě má tedy relativně dost času na přípravu filmu, který po více než dvaceti letech vrátí na velké plátno ikonickou postavu důstojnice Ripley. Se Sigourney Weaver můžeme samozřejmě počítat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • 5 díl = čtvrté pokračování, 6 díl = 5 pokra... (Anonym, 26.08.2015 12:33) Reagovat

    5 díl = čtvrté pokračování, 6 díl = 5 pokračování, nebo ne ?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY