Tarantinova The Hateful Eight v prvním traileru

Vydáno: 13.08.2015 10:35 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Zasněžený western Quentina Tarantina The Hateful Eight se dočkal své první upoutávky a nutno podotknout, že překypuje stylovostí. V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Kurt Russel a Jennifer Jason Leigh.
Osmý Tarantinův film začíná dvanáct let po skončení Občanské války, kdy se v dostavníku vezou lovec odměn John Ruth (Kurt Russell) a jeho zajatkyně Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), jež má být v cíli jejich cesty, vzdáleném městečku Red Rock, předána do rukou zákona. Na cestě narazí na majora Marquise Warrena (Samuel L. Jackson) a Chrise Mannixe (Walton Goggins), údajného šerifa. Sněhovou bouři se nesourodá skupinka rozhodne přečkat v horském stavení, kde je kromě majitelky přivítá i čtveřice dalších mužů. Bouře pak stavení odřízne a mezi osmi návštěvníky to začne vřít...

Z ukázky je vidět Tarantinovo nadšení pro westernové motivy, tradičně vybroušené dialogy a atraktivně snímanou krajinu, chybět jistě nebude ani okázalé násilí a hutné, pomalu eskalující napětí. Obsazení je skvostné - kromě již zmíněných tváří se můžeme těšit i na Tima Rotha, Channinga Tatuma, Demiána Bichira, Michaela Madsena, Bruce Derna, či Zoe Bell. Česká premiéra zatím definována nebyla, mezinárodní byla stanovena na 25. prosinec letošního roku.

Trailer můžete zhlédnout níže

Oficiální trailer k filmu "The Hateful Eight".



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY