By the Sea: Angelina Jolie režíruje svého manžela v traileru

Vydáno: 07.08.2015 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Novým režijním počinem Angeliny Jolie bude ten, ve kterém si i zahraje, a rozhodně ne sama - hereckého protihráče jí totiž bude dělat i její manžel Brad Pitt. Podívejte se na první upoutávku vztahového dramatu By the Sea.
Snímek o upadajícím manželství By the Sea, který napsala, natočila a produkovala Angelina Jolie, nás zavede do Francie sedmdesátých let, kde se americký spisovatel Roland (Brad Pitt) a jeho manželka, bývalá tanečnice Vanessa (Jolie), snaží oživit svůj dlouholetý, uvadající vztah. Na svých cestách se zastaví v malém a tichém přímořském městečku, kde si k sobě pomocí seznámení s místními obyvateli (majitel hotelu, barman) a vyprávěním příběhů začnou opět pomalu nacházet cestu. Snímek se natáčel na Maltě a pro Angelinu Jolie jde po V zemi krve a medu a následujícím Nezlomném o již třetí režijní počin.

Kromě hlavního páru si ve filmu zahrají také Niels Arestrup a Richard Bohringer, zárukou propracované obrazové stránky by měla být kamera na Oscara nominovaného Christiana Bergera (Bílá stuha). První upoutávka je příjemně decentní, komorní, se zaměřením na postavy, tak snad můžeme očekávat herecký koncert známé manželské dvojice, která naposledy před kamerou stanula v akčním filmu Mr. & Mrs. Smith.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu By the Sea


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY