Hru o trůny si zahrají další známé tváře

Vydáno: 05.08.2015 09:00 - Karolína Soukupová | foto: Warner Bros.

Fantasy seriál Hra o trůny bude na jaře příštího roku pokračovat šestou sérií. A protože všichni dobře víme, jakou mají tvůrci zálibu v zabíjení postav, můžeme být rádi za každé nové jméno. Kdo se do Západozemí podívá tentokrát?
Ian McShane ve filmu Návrat na vrchol / We Are Marshall
První nově oznámenou posilou je britský herec Ian McShane, který se po deseti letech od ukončení westernového seriálu Deadwood znovu vrací na HBO. Zatím není jasné, jaká postava získá McShaneovu tvář. Už letošní sezóna ukázala, že příběh popsaný v Martinových knihách nemusí být striktně dodržován. Můžeme se tedy dočkat úplně nového hrdiny – internetovými vodami se ale šíří zpráva, že by McShane mohl ztvárnit Randylla Tarlyho (otce Sama).

K hereckému ansámblu Hry o trůny se rovněž připojuje uznávaný Max von Sydow. Tohoto švédského herce o Vánocích uvidíme v napjatě očekávaných Star Wars: Síla se probouzí. Seriálový svět doplní jako Tříoký havran. S tajemným mentorem Brana Starka jsme se naposledy potkali v závěru čtvrté sezóny. Také už se nemůžete dočkat nových epizod?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY