Fincher natočí špionážní drama s ženou nenávidějící muže

Vydáno: 11.06.2014 19:00 - | foto: Falcon

David Fincher objevil herečku Rooney Mara, když jí obsadil do vedlejší, ale důležité role iniciátorky vzniku Facebooku v biopicu Social Network. Zdá se, že by s ní měl pracovat potřetí.
Rooney Mara ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy / The Girl with the Dragon TattooNebude se ale jednat o pokračování thrilleru Muži, kteří nenávidí ženy, ve kterém David Fincher obsadil Rooney Mara do hlavní role. Scenárista jedničky Steven Zaillian má sice hotový scenář, ale studia se do produkce nijak zvlášť neženou (přece jenom je mánie po severských detektivkách na ústupu a tržby prvního dílu nebyly nijak závratné). Zaillian je ale nejenom scenáristou, nýbrž i producentem - a má zájem o vznik filmové adaptace románu Red Sparrow spisovatele Jasona Matthewse.

Původně byl s projektem spojený Darren Aronofsky, ale ten se nakonec rozhodl pro jiný snímek - a zájem projevili Fincher a Mara, kteří mají zájem jak o materiál, tak o další spolupráci. Nadšení ze zatím neoficiálního obsazení režijního a hlavního hereckého postu kalí akorát to, že scénář nenapíše sám Zaillian, ale Eric Singer, který je podepsán pod přeceňovaným retrem Špinavý trik.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY